И овој вторник ќе има шизење во летниот клуб Havana.

Сега ќе има и шизички партнер, и тоа во најквалитетното виски – Johnnie Walker, кое во склоп со dj Shorty P и dj Irie Scratch ни гарантираат уште една одлична забава. И овој пат влезот е бесплатен, пијачките на 50%, а Вие само си резервирате на:
070395313
078866520
078591500