Четвртото Sure Shotz шизење за оваа сезона. Dj Shorty P и Dj Mawrteen се овој вторник позади грамофоните во Club Havan Skopje, а како и секогаш влезот е бесплатен, а пијачките на 50%.


Резервации на:
078866520
070395313