Шилегов за истечената солна киселина: Фирмата работела без решение

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов денеска на прес - конференција истакна дека поради истекувањето на солна кисела која се случи вчера, Градот Скопје ќе поднесе кривична пријава против фирмата и нејзиниот сопственик, затоа што работела без решение.