Шилегов во ЦУКС ја следеше состојбата со расчистување на сообраќајниците (фото)

Градоначалникот Шилегов вчеравечер во ЦУКС беше со екипите на Зимската служба на Град Скопје кои внимателно ја следеа состојбата на терен.

Градските сообраќајници се чисти и проодни, а активностите на зимската служба продолжи и во текот на ноќта.

cheap nike free run 5.0