Шилегов до револтиран граѓанин: Никад више да не ме гласаш (видео)

Револтиран граѓанин минатата недела сакаше да му се пожали на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов во дворот на Градежниот факултет, за проблемите со кој се соочува во главниот град и како не е исполнето ништо од тоа што ветил. Но Шилегов не сакаше ниту да му ги слушне маките на револтираниот господин туку му кажа никогаш повеќе да не го гласа.