Шекеринска се вози со градски автобус и оди пеш низ Скопје

Новинарот Александар Чомовски ја прашува вицепремиерката Радмила Шекеринска дали има чувство за скромност.

До кога ќе ве возат една лимузина напред, четири назад?, прашува Чомовски.

Видеото на својот фејсбук профил го сподели пратеникот Антонио Милошоски, Одговорот кој го дава Шекеринска за него е „уникатен“. Таа вели дека се вози во автобус и дека оди пеш во Скопје: 

Чомовски: имате ли чувство за скромност? Шеќеринска со речиси уникатен одговор?!?

Posted by Antonio Milososki on Friday, February 8, 2019

 

cheap nike free run 5.0