Популарната пејачка Северина Којиќ ќе настапи на годинешниот 15-ти по ред ПИВО ФЕСТ во Прилеп, па по тој повод, ги поздрави македонските обожаватели со видео.

„Македонија, те сакам“, порача Севе и ги покани сите да дојдат во недела во Прилеп.