Градоначалникот Коце Трајановски очекува во наредните месец дена главниот град да го посетат над 100 илјади луѓе.

Вечерва на Кејот 13 Ноември ќе настапи Сергеј Четковиќ, за утре закажана е забава со Бајага и Инструктори.

Целосна програма: