Кизомба е танц кој не е познат како аргетинското танго, но е навистина пресензуален и прекрасен. Еден танчерски пар го игра овој танц на улица на песната “Mil Pasos”. Погледнете го овој прекрасен танц во кој ќе уживате и ќе посакате да го научите.