Семејството го пронајде дедо Васил

Семејството Ангеловски од скопско Маџари пред неколку часа објави дека трага по дедо Васил.

Синот Бошко преку својот Фејсбук профил побара помош од сите кои можат да му дадат било каква информација за неговиот татко. На истото место, синот ја соопшти убавата вест, дека дедо Васил е пронајден.