Семафор за велосипедисти во центарот на Скопје

Денес осамна и издвоен семафор на првата велосипедска лента во Скопје, која е спуштена на коловоз и одвоена од автомобилскиот сообраќај.

Семафорот е поставен на булевар Климент Охридски во центарот на Скопје.

cheap nike free run 5.0