Сексот ќе ви биде 100 пати подобар ако го пробате ова…

Повеќето го користат правилото „тивко и брзо“ кога е во прашање сексот. Многумина едноставно се научени да бидат тивки и да завршат со сексот што е можно побрзо – а тоа е најголема грешка која ја правиме.

Причината за ова можеби лежи во младоста кога самозадоволувањето било нешто што сме морале да го криеме. Меѓутоа, вистината е дека правењето звуци при сексот прави нешто магично.

Кога ќе дозволиме звукот да влезе во нашиот живот, сензуалното задоволство се шири низ целото тело. Тоа се буди и ја засилува нашата сексуална возбуда.

Извлечете максмум од водењето љубов со овие совети:

1. Експериментирајте со звуците дури и пред да почнете да чувствувате голема возбуда. Пробајте да дозволите на звукот да биде почеток на сексуалното уживање, а не само негов спореден производ.

2. Обидете се да видите дали додавањето на оргазмички звуи го возбудува вашиот партнер. Звуците можат дополнително да го охрабрат пртнерот.

3. Секси звуците ви понагаат да се препуштиме на телесното задоволство. Тие го смируваат нашиотт ум и престануваме до толку да размислувамее. Во сексот се клучни емоциите, а секси звуците ни помагаат да останемево моментот на еротска поврзаност.

4. Обидете се да вежбате со секси звуци кога се самозадоволувате. Видете какво е чувството и колку целото тело може да биде секси и без партнер. Не се плашете да се опуштите. Истражувајте го вашето здоволство.