1. Не брзајте

Нема брзање, всушност што подолго чекате тоа е подобро. Знаете ли зошто? Девојката може да има многу повеќе оргазми отколку вие.

2. Жената има повеќе од 2 места за нејзина стимулација

Има толку многу повеќе ерогени зони женското тело од само нејзините гениталии и гради. Проучете го нејзиното тело.

3. Бидете романтични

Запалете неколку свеќи, пуштете бавна музика. Направете добра атмосвера.

4. Слушајте го говорот на телото

Слушајте ги нејзините звуци и воздишки кои ги испушта. Тие нека ве водат.

5. Експериментирај

Не водете љубов само во една положба. Дури и најдобрата, после некое време станува досадна.

6. Водете љубов во различни простории

Кој вели дека љубов се води само во спалната соба? Испробај те го троседот во дневната соба, подот во кујната, под тушот…

7. Дозволете и некогаш она да биде главна

Понекогаш е добро нејзе да и ја препуштите контролата. Ќе бидете многу изненадени, верувајте..

8. Немој да бидете премногу сериозни

Направете вашата парнерка да се чувствува комотно покрај вас. Давајте и комплименти, смејте се со неа.