Секој аеродромец може да придонесе за почиста околина - пријавете ако забележите нечистотија

Секој аеродромец може да придонесе за почиста околина за секого!

Доколку забележите нечистотија и смет во вашата околина, пријавете на телефонскиот број 075 316 515, а комуналната служба на Општина Аеродром веднаш ќе реагира во решавање на проблемот!

air max 90 essential sale