Секогаш ќе се најде некој кој ќе го искористи она кое ти ќе го пропуштиш

Научив...
Бог не го создал цел свет за еден ден. Зошто јас мислам дека можам?

Научив...
Со игнорирање или избегнување на фактите, јас нема да променам ништо.

Научив...
Кога планираш да се одмаздиш некому, со тоа само дозволуваш себеси дополнително мачење и страдање.

Научив...
Љубовта, а на времето, ги лечи сите рани.

Научив...
Најлесен начин да се развивам како личност е да се опкружам со луѓе кои се попаметни од мене.

Научив...
Секој човек кој ќе го сретнеш заслужува да го поздравиш со насмевка.

Научив...
Никој не е совршен сѐ додека не се заљубиш во него.

Научив...
Животот е цврст и бара многу, но јас сум пожилав и поиздржлив.

Научив...
Добрите прилики никогаш не се изгубени, секогаш ќе постои некој кој ќе го искористи она коешто ти ќе го пропуштиш.

cheap nike free run 5.0