Секаде има лудаци ама кај нас веројатно е централата, порача заменик-народниот правобранител Андоновски

Заменик-народниот правобранител Јован Андоновски со кратка, но јасна поента за она што од вчера „мачи“ Македонците! 

Во однос на казните за возење со возачка дозвола без името „Северна Македонија“, тој напиша: 

- Секаде има лудаци ама кај нас веројатно е централата. МВР и Влада на истиот начин како што ја продолжи употребата на личните карти после 12.02.2024, да ја продолжи употребата и на возачките дозволи!