Се запали полициско возило на бензинска пумпа во кругот на МВР

Полициско возило „пинц гауер“ пред еден час се запали на бензинската пумпа во кругот на Министерството за внатрешни работи.

Како што соопшти МВР, од засега непознати причини во делот кај бензинската пумпа дошло до опожарување на полициското возило. Од страна на полицијата и брзата интервенција на Бригадата за противпожарна заштита, пожарот е изгаснат.

FILA Luminous Pack