Се заменуваат оштетените столпчиња на Јужен Булевар.

Екипите на ЈП „Улици и патишта" поставуваат нови и ги заменува оштетените столпчиња на Јужен Булевар.

Исто така, во тек е поставување и на нови рефлектирачки заштитни столпчиња и сообраќајни знаци за велосипедска патека помеѓу бул. Кочо Рацин и бул. Кузман Јосифовски Питу.