Се руши „Медицинар“ за да се ослободи место околу инфективната клиника

Градежните екипи на Град Скопје се терен и ти е работат во кругот на Клиничкиот центар, вечерва се руши студентскиот дома „Медицинар“ за да се ослободи просторот околу Клиниката за инфективни болести. Оваа вест на социјалните мрежи ја објави градоначлникот на Скопје.

Го помагаме Министерството за здравство и Клиничкиот центар, напиша Петре Шилегов и ги повика граѓаните да останат во своите домови.