Се реконструираат детските игралишта во Аеродром

За безбедна игра на дечињата, Општина Аеродром го реконструира детското игралиште во Долно Лисиче.

Како што информираат општинските власти ќе се продолжи со реконструкција на детското катче „Наше Маало” кое, исто така,се наоѓа во Долно Лисиче, а потоа и на други локации низ Аеродром.