Се палат гуми и кабли во Горно Лисиче (ФОТО)

Несовесни граѓани палат гуми и кабли кај Железничкиот мост во Горно Лисиче.

Се очекува надлежните служби да преземат мерки, откако Скопје во минатиот месец беше еден од најзагадените градови во светот.

Фото: Слободен печат

new nike air max 2019