Се ожени капитенот на ракометарниот клуб Вардар, Столе Стоилов

Капитенот на ракометарниот клуб Вардар, Столе Стоилов се ожени. Неговата избраничка Даница и Стоилов очекуваат принова.

Судбоносното „ДА“ младиот брачен пар го заокружи со граѓански брак.

Столе и Деница со најблиските во локал во Скопје прославија за новото поглавје во нивниот живот.