Концертот на Rag`n`Bone Man во Скопје, се откажува!

Од технички причини, менаџментот на Rag`n`Bone Man ги откажа сите негови концерти во овој дел на Европа, вклучувајќи ги градовите: Белград, Загреб, Софија, Скопје, Солун, Будимпешта и Истанбул.

Сите оние што имаат купено влезници за концертот на Rag`n`Bone Man, ќе можат да направат поврат на средствата онаму каде што ги имаат набавено”, велат од Авалон продукција