Се градат коридори за непречен влез на возилата на брза помош

Вработените од јавните претпријатија „Улици и патишта“ и „Паркови и зеленило“, денеска во Клиничкиот центар, по барање на Министерството за здравство, започнаа со изградба на два коридори за непречен влез на возилата на брза помош и директен влез кон Инфективната клиника, информираат гардските власти.

-Помагаме за општо добро. Помогни и ти-потенцираат од Градот.

#СедиДома