Се бараат сезонски работници во Грција - примамливи плати за работа на море

Се поголем е бројот на сезонски работници кои се бараат во соседна Грција.

Разни огласи за работа може да се сретнат речиси за повеќе професии и позиции.

Ви ги пренесуваме овие на кои налетавме на социјалните мрежи.

Услови

Се што треба е да има пасош од некоја европска земја (може бугарски) и да знаете англиски јазик, а платите се движат и до 1000 евра во традиционалните грччки ресторани. Обезбедно е сместување и храна.

Огласи

*Потребна е жена за работа на грчкиот остров Антипарос во грчки традиционални ресторани

*Се бара девојка за работа на островот Самос во Бич бар. Задолжително познавање на англиски и делумно грчки јазик.

*Потребна е жена на возраст до 35 години за работа на Крит (Хераклион) за чистење на соби, помош во кујна... Сместување и храна обезбедни.

Плата 600 евра.

*Потребна е жена за работа во супермаркет на островот Крф. Се што треба е да знаете англиски јазик и делумно грчки.

Задолжителен ЕУ пасош а платата се движи околу 800 евра.

*Потребна е девојка на возраст околу 30 години за продажба на сувенири на островот Крф. Плата  650 евра, со сместување и храна обезбедни.

Покрај овие огласи се бараат и девојки за работа во спа центар како и за чување на дете.

Повеќе огласи, информации и како да аплицирате погледнете и прашајте ОВДЕ!