Сцена како на филм во Т.Ц. Лептокарија: Маж и жена со сатар бркаа скопјанец (ВИДЕО)

Среде бел ден денеска во Т.Ц. Лептокарија се случувало сцена како на филм.

Маж и жена, најверојатно вработени во кинеска продавница за храна со сатар бркале маж.

Видеата се објавени на Фејсбук профилот на еден граѓанин.