Санкционирани 272 непрописно паркирани возила од ПОЦ

ЈП ПОЦ и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција - Скопје во текот на минатата недела преземаа мерки за справување со непрописно паркираните возила и решавање на сообраќајниот хаос на комерцијалните и резидентните паркиралишта и улици на територијата на Општина Центар и санкционираа вкупно 272 непрописно паркирани возила.
#паркирајсовесно