Искршените заштитни столпчиња на булеварот „Партизански одреди“ пред Универзална сала веднаш беа санирани од страна на екипи на Град Скопје.

Град Скопје и понатаму нема да толерира узурпација од возила на јавни површини и апелира до граѓаните да ја чуваат урбаната опрема.