Саниран дефектот на Ванчо Мицков 7

- Ве известуваме дека изведувањето на водоводниот приклучок ф-125мм на ул.Ванчо Мицков 7 е завршено, информираат од „Водовод“. 

Водоснабдувањето е нормализирано на  09.10.2019  во 11:45 часот.