Само еден детал ги открива жените кои изневеруваат

Експертите велат дека конечно го знаат клучниот елемент кој ги открива жените кои се неверни.

Иако постои често мислење дека мажите се тие кои почесто изневеруваат, сепак жените не се исклучок. И едните и другите изневеруваат поради различни причини, но она што ги спојува и мажите и жените е желбата да дознаат дека биле изневерени.

Истражувањето со наслов Human Female Orgasm as Evolved Signal: A Test of Two Hypotheses “  вклучило околу 138 жени и 121 мажи кои биле во хетеросексуална врска. И мажите и жените одговарале на прашања поврзани еден со друг. Кога одговорите биле поврзани на едните и другите, научниците извеле заклучок дека колку почесто жената изневерува може да се утврди по тоа колку често таа глуми оргазам.

Nike Air Shox Deliver 809 Men Running shoes Deep Blue Black