Салата „Борис Трајковски“, базентот и хотелот „Александар Палас“ утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека утре (петок) без вода ќе останата: 

-поради изведување на водоводен приклучок од ф - 150 мм на бул. Илинден б.б спроти салата „Борис Трајковски“ во населба Карпош во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат објектите на салата „Борис Трајковски“, базентот и хотелот Александар Палас (општина Карпош)

-поради уличен дефект од ф - 100 мм на ул. Нобелова бр.3 во населба Карпош во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од ул. Нобелова (општина Карпош).