Уживајте во најдобрите Street манифестации, слушајте ги Саф и Кирил Џајковски и јадете ги најдобрите хот догс и бургери на овогодинешниот Skopje Street Festival во Градскиот парк.

Фестивалот почнува утре од 17 часот и ќе трае до 9 јуни.