Ролер диско со DJ Дарко Марковски во ГТЦ

Roller DISCO жур со DJ Дарко Марковски во ГТЦ Галерија (автобуска станица ГТЦ).

Склопете се со друштво и дојдете на ролерки.

DANCE like nobody's watching!!!

air max 90 essential sale