Резултатот е интересен: Колку пари може да заработува уличен свирач на плоштад во Скопје? (видео)

Овие двајца момци излегоа на плоштадот во центарот на Скопје со цел да дознаат колку пари може да собере свирач на гитара во рок од 30 минути.

Резултатот е интересен. Погледнете го видеото:

cheap nike free run 5.0