Две години исполнети со многу дружба, љубов и (не)разбирање :). (над 700 детски родендени, проследени скоро сите битни спортски натпревари, организирани над 100 настани од спортски, хуманитарен, уметнички, колегијален (Family Day) и забавен карактер) во BackYard Lounge Bar & Kids Area.

Dj Flooder & Dj Mawrteen ќе бидат креаторите на вториот роденден со 5 часовен Back 2 Back настап (Retro, Dance & Hip Hop).

Jagermeister, Jack Daniels и Тullamore ќе бидат домаќини на роденденот, како и предходно
За сите љубители на јачменот ќе се погрижат нормално Прилепска пивара и Златен Даб!