Репертоар за месец септември на Македонски народен театар

Претстави закажани за месец септември на Македонски народен театар:

10.09 - Разговори во четири очи (гостување на Фестивал „Central European Theatre Festival“ Кошице, Р. Словачка), 17:00 часот

12.09 - Разговори во четири очи (гостување на Фестивал „Belaya Vezha“ Брест, Р. Белорусија), 18:00 часот

16.09 - Алиса зад огледалото (Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”), 18:00 часот

17.09 - Алиса зад огледалото (Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”), 18:00 часот

19.09 - Отровната туника (Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”), 20:00 часот

20.09 - Отровната туника (Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”), 20:00 часот

22.09 - Сон на летната ноќ (Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”), 20:00 часот

23.09 - Сон на летната ноќ (Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се враќа дома”), 20:00 часот

26.09 - Не се клади на Енглези, 20:00 часот

27.09 - Електра, 20:00 часот

28.09 - Разговори во четири очи, 18:00 часот

nike air max 1 sale