Репертоар на Театар за деца и младинци

На сцената на Театарот за деца и младинци се играат следниве претстави:

 07.10 петок, 19.00 часот

Дванаестте месеци

режија: Петар Пашов

 

08.10 сабота, 19:00 часот

Пепелашка

текст: Шарл Перо

драматизација: Горјан Милошевски

режија: Деан Дамјановски

 

09.10 недела, 12.30

Алиса во земјата на чудата

режија: Александар Ивановски

Автор: Луис Керол

air max 90 essential sale