Репертоар на скопските театри до крајот на оваа недела

26.5. Четврток

Драмски Театар:
„Буре барут“ театарска претстава (режија:Сашо Миленковски) 20:00 ч.
МОБ:
„Турандот“ балетска претстава (Џакомо Пучини) 20:00 ч.
Театар за деца и младинци:
„Пипи долгиот чорап“ театарска претстава за деца 19:00 ч.
 

27.5. Петок
Драмски Театар:
„Секс, дрога и рок ен рол“ театарска претстава (режија:Ристе Алексовски) 20:00 ч.
МОБ:
Концерт на детскиот хор „Отрада“-Чјорнаостровск, Русија 18:00 ч.
Театар Комедија:
„Вардарски пастуви“ театарска претстава 18+! 20:00 ч.
Театар за деца и младинци:
„Петар Пан“ театарска претстава за деца 19:00 ч.
 

28.5. Сабота
Драмски Театар:
„Снежана и седумте џуџиња“ театарска претстава 20:00 ч.
МОБ:
Гала концерт на детскиот хор „Фалсето“-Македонска опера и балет 12:00 ч.
Гала концерт „Контратенори“ 20:00 ч.
Театар за деца и младинци:
„Малата Сирена“ театарска претстава за деца 19:00 ч.
 

29.5. Недела
Драмски Театар:
„Госпоѓица Јулија“-копродукција помеѓу НУ Драмски Театар и Театар Фабрика 20:00 ч.
МОБ:
„Петар Пан“ детска балетска претстава 12:00 ч.
Театар за деца и младинци:
„Грдото пајче“ театарска претстава за деца 12:30 ч.

nike air max 1 sale