Репертоар на Македонски народен театар

10.1 (вто.) „БРАЧНА ИГРА“ – Гостување во дом на култура – Штип 20:00

11.1 (сре.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“/Мала сцена 19:00

12.1 (чет.) „СОЛАРИС“/Слободен влез за студентите 19:00

13.1 (пет.) „НОЌ СО ЅВЕЗДИТЕ“ 21:00

14.1 (саб.) „ТАРТИФ“ 20:00

17.1 (вто.) „БРАЧНА ИГРА“/Мала сцена 20:00

18.1 (сре.) „ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА“/Слободен влез за средношколците 20:00

22.1 (нед.) „КВАРТЕТ“/Мала сцена 20:00

23.1 (пон.) МЈУЗИКЛ „ЧИКАГО“ 20:00

24.1 (вто.) МЈУЗИКЛ „ЧИКАГО“ 20:00

25.1 (сре.) „СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ“ 20:00

26.1 (чет.) „ЖИВОТОТ Е ПРЕКРАСЕН“ 20:00

27.1 (пет.) „ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА“/150-та изведба 20:00

28.1 (саб.) „БРАЧНА ИГРА“/Мала сцена 20:00

29.1 (нед.) „НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ“/Мала сцена 19:00

29.1 (нед.) „НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ“/Мала сцена 21:00

30.1 (пон.) „МАЈСТОРОТ И МАРГАРИТА“ 19:00

31.1 (вто.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“/Мала сцена 18:00

31.1 (вто.) „РАЗГОВОРИ ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“/Мала сцена 21:00