Репертоар на кино Милениум

Во кино Миленум премеиерно ќе бидат прикажани криминалистичката драма „Закон на ноќта“ и филмот „Како луди“...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (12.01. - 13.01.):

13:00 часот - ПАТНИЦИ (PASSENGERS) / 3D /

15:00 часот - КАКО ЛУДИ (LIKE CRAZY) - Премиера

17:30 часот - АСАСИНС КРИД (ASSASSIN’S CREED)

20:00 часот - ЗАКОН НА НОЌТА (LIVE BY NIGHT) - Премиера

22:30 часот - ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)

САБОТА - НЕДЕЛА (14.01. - 15.01.):

11:00 часот - БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР (BALLERINA)

13:00 часот - ПЕЈТЕ СО НАС (SING) / 3D /

15:00 часот - КАКО ЛУДИ (LIKE CRAZY) - Премиера

17:30 часот - АСАСИНС КРИД (ASSASSIN’S CREED)

20:00 часот - ЗАКОН НА НОЌТА (LIVE BY NIGHT) - Премиера

22:30 часот - ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (16.01. - 18.01.):

13:00 часот - ПАТНИЦИ (PASSENGERS) / 3D /

15:00 часот - КАКО ЛУДИ (LIKE CRAZY)

17:30 часот - АСАСИНС КРИД (ASSASSIN’S CREED)

20:00 часот - ЗАКОН НА НОЌТА (LIVE BY NIGHT)

22:30 часот - ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)

new nike air max 2019