Реконструкција на паркингот на булеварот „Јане Сандански“ во Аеродром

Почнаа градежните активности за реконструкција на паркингот на булеварот „Јане Сандански“ во непосредна близина на детската градинка „Бамби“.

Општина Аеродром активно работи на подобрување на условите за живот на граѓаните.