Red Hot Chili Peppers World Tribute (Brazil) во Станица 26

“Red Hot Chili Peppers World Tribute“ е бенд формиран во Бразил - São Paulo во 2003 година, и е првиот светски tribute на RHCP. Бендот работи 3 големи турнеи низ европа, едната во 2010 другата во 2013 година низ 38 градови и 11 држави, и 2017 низ повеќе од 50 градови и држави.

Оваа година се 4 пат на европска турнеја. Светскиот Tribute на RHCP во Бразил има одржано големи концерти во преку 200 градови, исто така работат големи турнеи и фестивали низ Аргентина и Парагвај.

Фронтменот на бендот е близок пријател со вистинските RHCP, и е дел од нивната книга “Fandemonium“ објавена во 2014 година, а бендот е составен од членови кои се од 3 разлилчни држави, препознатливи се по тоа што ја користат истата сетлиста, истите костими и инструменти, верувајќи дека тоа е единствениот начин да ја создадат истата атмосфера каква што е на концертите на светски познатите Red Hot Chili Peppers.

По барање на публиката, на 01-ви Ноември повторно во клубот Станица 26 во Скопје, публиката ќе има уште една можност да ја види Бразилската атракција “Red Hot Chili Peppers World Tribute“, бендот кој дефинитивно е најблиску до оргиналот од музички и костимографски аспект. Влезните билети се пуштени во претпродажба, публиката може да ги набави преку продажната мрежа на MkTickets по цена од 250мкд. 

Online Tickets: 
https://www.karti.com.mk/eTickets/TicketList.aspx?pEventID=2282&source=m...

Продажна мрежа:

Скопје:
Југотон ГТЦ 1 кат, Универзална Сала, ТП Гоги - Драчево, ТА Атлантик Турс

Македонија:
Coffee Lab - Штип, Кафе Агора - Куманово, ТА Бран - Прилеп, Тобако Вона Пет - Гостивар, Кафе Бар Концепт - Струмица, ТА, Ана Турс - Битола, ТА Атлантик Турс - Кавадарци, ТА Глобус Травел - Охрид, ТА Либеро Травел - Кочани, ТА Маридијан - Кичево, Тобако Монако - Гостивар

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.

cheap nike free run 5.0