Рамстор Мол ве наградува - во Новата година со нов Ford EcoSport

Од 16.11.2019 до 16.01.2020 година пазарувај во Рамстор Мол и учествувај во големата наградна игра каде можеш да освоиш нов автомобил Ford EcoSport.

Се што треба да направите во периодот од 16.11 до 16.01 е да пазарувате во продавниците во Рамстор Мол и со секоја сметка над 1000 денари да учествувате во наградната игра за нов автомобил. Потоа вашата фискална сметка да ја приложите на официјалниот пулт на Рамстор Мол со што ќе добиете купон кој треба да го пополните и да го ставите во среќната кутија. Извлекувањето на добитникот на автомобилот е закажано на 17.01.2020 година.

Исто така по повод наградната игра посетителите ќе имаат можност да уживаат во големите предновогодишни попусти.

Затоа побрзајте и бидете дел од оваа незаборавна можност за нов автомобил. Рамстор Мол секогаш се грижи за своите посетители.