Работно време на вакциналните пунктови: Викендов отворени во две смени, на Божиќ до 13 часот

Министерството за здравство информира дека за време на викендот, на 5 и 6 јануари 2019 година, ќе работат вакциналните пунктови „Јане Сандански“, „Бит пазар“ и „Букурешт“.

Тие ќе работат во две смени, во периодот од 07:30 до 19:00 часот.

Во понеделник, на 7 јануари 2019 година, овие пунктови ќе работат само прва смена од 07:30 до 13:00 часот.

cheap nike air max 90