Работа за сезонци- дневница и до 35 евра

Најдобрите дневници за оваа пролет можете да ги најдете во берењето овошки, искусните се платени до 30 евра на ден или во некои други европски земји 30 долари добиваат за еден час.

Така да ако берете малини во соседна Србија  можете да заработите до 2.000 динари на ден,  додека пак со другите градинарски овошки може да заработите до 4000 динари или околу 35 евра.

Можеби оваа работа е една од најмакотрпните, но со сигурност е најплатена, но за жал многу малку луѓе сакаат да ја рабоат.

cheap nike air max 90