Queen Real Tribute во клуб Станица 26

Ви споделуваме супер вести, по ваша иницијатива пуштаме карти во продажба за ВТОР КОНЦЕРТ НА Queen Real Tribute at Skopje кој ќе се одржи на 22/03/2019 во клубот Станица 26.

ВЕ СОВЕТУВАМЕ ШТО ПОБРЗО ДА ГИ НАБАВИТЕ ВАШИТЕ ВЛЕЗНИЦИТЕ, И ЗА ВТОРИОТ КОНЦЕРТ ИНТЕРЕСОТ Е МНОГУ ГОЛЕМ.

Продажна мрежа: MkTickets:

“Regular“ Tickets – Цена - 400 мкд
На денот на настанот: 22.03 Цена - 500 мкд

Online Tickets:
https://mktickets.mk/en/concerts-en/queen-real-tribute-2/

Продажни места: Скопјe:
Југотон ГТЦ 1 кат, Мистер Компани – ГТЦ први кат, Универзална Сала - Бул. Партизански одреди бб, Тобако ГОГИ – Драчево - Иван Хаџиниколов 147 (Ратко Митровиќ), МАКПЕТРОЛ – ИЛИНДЕНСКА - Булевар Илинден бр.138, МАКПЕТРОЛ – КОЗЛЕ - ул. Козле бр.89, МАКПЕТРОЛ – ВЛАЕ 1 - Булевар Партизански Одреди бр.130

Продажни места: Македонија:
КУМАНОВO - Кафе Бар Агора - ТЦ Гарнизон, ПРИЛЕП - ТА Бран - Пере Тошев 75, ШТИП – Coffee Lab - Кеј Маршал Тито, СТРУМИЦА - Кафе бар Концепт - ул. Благој Јанков Мучето 30, КОЧАНИ - Либеро Травел - ул. Теодосија Паунов 16/2, ТЕТОВО - Тобако Монако - ул. Илинденска 176, ОХРИД - ТА Глобус Травел - ул. Кузман Јосифовски 2, КИЧЕВО - ТА Меридијан - бул. Ослободување локал. 8, ГОСТИВАР - Тобако Вона Пет - ул. Живко Брајковски 15

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.

cheap nike air max 90