Публиката со овации: Спектакуларен настап на Тамара во финалето на Евровизија

Тамара Тодевска одлично ја претстави Македонија во финалето на Евровизија 2019 во Тел Авив, Израел.

Целиот настап беше проследен со овации од публиката, што е знак дека Тамара издоминира на сцената, погледнете.