Пржино и Тафталиџе во понеделник без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека во понеделник (26.09.2022) поради изведување на водоводен приклучок на Ф-150мм на ул.Востаничка бр.88 во населба Пржино, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Востаничка. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со приклучокот. 

Исто така, во понеделник поради дислокација на шахта на Дамаска 11, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица и дел од Прашка.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со работните активности.