SUN Production продолжува со промовирање на ексклузивни настани со квалитетна урбана и прогресивна музика и гостување на предводниците во стиловите кои се поле на наш и Ваш интерес...


Во петок на 9 март во Скопје ќе ги видиме во живо момците кои се едни од највлијателните на балканската хип хоп сцена.Дами и господа со гордост го најавуваме концертниот настап на бендот кој ги поместува стандардите за скалило погоре - Prti Bee Gee.

Влезници за овој настан по супер промотивна цена од 300 денари за првите 500 влезници, а потоа 350 денари ќе може да си набавите во ПОЛА ЈУГОТОН и www.kupikartizase.com продажните места.

Петок 9 март
Старт: 20:00 часот
С.Ц. Борис Трајковски (мала сала)

*Блок влезница за концертот на PRTI BEE GEE и журката со ASTRIX по почетна цена од 600, а потоа 700 денари на добро познатите продажни места.