Протест во центарот на Скопје, избегнувајте го овој дел од градот!

Пред малку пред Собранието почна протест, па поради тоа затворени за сообраќај се двете насоки на улиците 11 Октомври и Димитрије Чуповски на потегот од крстосницата со бул. Кочо Рацина до крстосницата кај ТЦ Палома Бјанка, како и од крстосницата со улица Даме Груев и Васил Главинов кон к-ца со ул. Филип Втори Македонски и ул. Даме Груев, информираат од Град Скопје. 

Од таму апелираат до сите учесници во сообраќајот да возат внимателно и да ја прилагодат својата брзина на движење на условите на патот особено ако се приближуваат кон овој потег,